• (iOS) Teacher Simulator cheat code napake točke

    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ cheat code napake točke ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Temu sem dal tri zvezdice, ker se včasih ti oglasi nenehno pojavljajo in kadarkoli pritisnem na nekaj, se samo prikaže. Ne vem zakaj, ampak aplikacija je dobra, če sem iskren.

    Ta igra mi je popolnoma všeč. Malo sem občutljiv glede slovnice in črkovanja in to mi zelo pomaga. Imam pa eno pritožbo, ker je veliko oglasov. Ker po vsakem krogu, ko vas zahteva podvojitev in kliknete ne, hvala, se še vedno prikaže oglas. Prosim spremenite to, ker ne maram oglasov. Zmorem jih nekaj, vendar ne morete dati oglasa po vsakem krogu

    Preprosto povedano, igra je mehka. Oglasov je preveč, vprašanja sploh niso zahtevna in ni niti najmanj zanimiva.

    Ocenjujem 3 zvezdice, ker vsakič, ko ocenite test, je dodatek, vse ostalo pa je neverjetno samo za veliko dodatkov!

    No, sama igra je zelo zabavna! Čeprav včasih postane malo težko. Rad bi, da to priporočate osebam, ki so starejše ali so v 7. razredu. Nisem imel nikakršnega wifija, ko sem začel to igrati, in "nivo", kjer moraš spremljati hodnike, poteka gladko, a na koncu sta obe možnosti stali oglas. Nimam wifija, zato oglasi ne bodo delovali in na koncu moram izbrati možnost "pusti", zaradi česar dobim manj denarja za igre. In če se sprašujete, da sem najstnik. Še vedno težka igra.

    Dajem tri zvezdice. Igra je dobra, vendar je problem z oglasi.

    Oglasi povsod. In dogovoriti se morate za prilagojene oglase.

    je zanič igra. Igre se seveda izvajajo zaradi oglasov, vendar jih je toliko! obstajal je tudi okviren dogovor, ki ga nisem mogel zanikati. prenesel sem ga in po 7 minutah igranja sem ga izbrisal.

    Tukaj smo učitelji in poučujemo neumne študente, vendar je to dobra igra, ker se lahko naučimo nekaj stvari, btw ni slabo.

    Tako sem prebral ocene in veliko je bilo prav preveč oglasov, in ja, piše, da vsebuje oglase, vendar je število oglasov preveliko, ko si nadzornik dvorane, moraš gledati oglas, da se ustavi boj, včasih je moteč, samo poskušal sem dobiti dekle, ki sem si ga želel, in pisalo je, da oglasi niso na voljo, zato sem pritisnil na zamudo, potem pa se je oglas dobesedno predvajal. Videl sem tudi neprimeren oglas z imenom Save the baby, a ko dejansko vidiš igro, ni videti neprimerno.

    Zabavna je za igranje in interakcijo, kot da bi bil učitelj, in kul je igra, ker lahko navdihneš, kako biti učitelj v kinder pre-kinder

    To je samo zabavna igra, oglasi so kar nadležni


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :